I menuen til venstre finder du præstens klumme, hvor præsterne på skift behandler et aktuelt emne (afløser tilsvarende artikel i kirkebladet).

Der er også indsat en søgefunktion til Bibelen (findes også på forsiden). Ønsker du at finde et bestemt skriftsted eller bare de steder, hvor et karakteristisk ord bruges, skriver du ordet eller skriftstedet (eller så meget af det, som du husker) i feltet og klikker på søg, så kommer det forhåbentlig frem.

Herunder er der indlagt links til interessante hjemmesider for den, der søger efter bestemte oplysninger eller bare har lyst til at gå på opdagelse i kirkens og kristendommens verden.

Der er links til online-udgaven af Bibelen og salmebogen. På sogn.dk er der en genvej til alle kirkesogne i Danmark. På folkekirkens hjemmeside finder du stort set alt om Den danske Folkekirke. Bibelselskabets hjemmeside fortæller om Bibelen, bibeloversættelse og bibelspredning. Jesusnet.dk indeholder et væld af artikler om forskellige kristne emner. Adamogeva.dk tilsvarende om samlivsemner.

 

Bibelen online

Salmebogen online

Bibelselskabet.dk

Folkekirken.dk

Sogn.dk

Jesusnet.dk

Adamogeva.dk

Aegteskabsdialog.dk