Højmessen

Højmessen (søndagens hovedgudstjeneste) følger nogenlunde de retningslinjer, der er givet for en gudstjeneste i folkekirken. Du kan finde den autoriserede højmesseliturgi og liturgierne for de øvrige kirkelige handlinger, dåb, konfirmation, vielse, kirkelig velsignelse, begravelse og bisættelse på hjemmesiden folkekirken.dk.  

Det mere præcise forløb af hovedgudstjenesten i Vor Frelsers Kirke kan du finde under menuen til venstre.

Her kan du også finde et link til næste søndags tekst.

Ca. en gang om måneden er der angivet ordet "skriftemål" i gudstjenestelisten. Se under linket til venstre, hvad det dækker over. Du er altid velkommen til at deltage i skriftemål 30 minutter forud for gudstjenesten de angivne søndage.

Ved alle gudstjenester er der lejlighed til at give en gave i kirkens indsamlingsbøsser. Præsten fortæller, hvad gaven går til den enkelte søndag. Mange søndage samles der ind til kirkens særlige indsamlingsprojekt Fremtid og Håb, som hjælper gadebørn i storbyen Sumbawanga i Tanzania. Du kan læse mere om Fremtid og Håb på hjemmesiden http://fremtidoghaab.dk/.

Efter gudstjenesten (når der ikke er kirkefrokost) er der kaffe på kanden i café-området i kirkens sideskib - for alle, der har lyst til at hilse på de andre kirkegængere og få en lille snak.

Andre gudstjenester

En gang om måneden holdes der gudstjeneste på plejehjemmet  Annebergcenteret. Også disse gudstjenester er åbne for alle, f.eks. dig der kommer på aktivitetscentrene eller dig, der bare ønsker en lidt kortere og uhøjtidelig gudstjeneste. Det foregår i salen på 2. sal til højre for trappen.